Vinete prajite

de fluturas in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2009 | 9577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • o capatana usturoi
  • cateva rosii
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete prajite:

Se taie vinetele rondele ,se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc,se face o maioneza de usturoi cu rosii coapte.Este un deliciu alaturi de o friptura de pui sau ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete prajite" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

01.11.2009, 23:01

Cred ca o sa fac si eu vinete asa cu usturoi si rosii pentru ca mai sunt cateva vinete, ultimele!

fluturas 1

01.11.2009, 23:03

Multumesc Liana pentru apreciere!
Ai mare dreptate,noi asa mancam vara gratarul de pui cu ardei copti,vinete si maioneza asta,o bunatate!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane